Lekkages snel en vakkundig opgelost in Haarlem

Vakkundig uw lekkage laten verhelpen in Haarlem? Loodgieter de NVS helpt u graag!

Heeft u een lekkage in uw woning en bent u woonachtig in Haarlem? Bel ons dan. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de lekkage vakkundig op te lossen. Wij lossen de lekkage indien nodig snel op met een noodoplossing wanneer blijkt dat er meer aan de hand is zoals leidingen die poreus zijn geworden. In dat geval zorgen wij er eerst voor dat u geen lekkages meer heeft in uw woning. Daarna zullen we eventueel met u doornemen welke maatregelen er nodig zijn om toekomstige lekkages te voorkomen.

Een allround loodgieter uit Haarlem

Wij zijn allround loodgieters in Haarlem die alle soorten loodgieterswerk uitvoeren. Wij leggen complete water en cv leidingwerken aan en verzorgen tevens riolen en afvoeren. Onze loodgieters zijn allemaal top opgeleide vaklieden die weten waar goed loodgieterswerk aan moet voldoen.

Complete cv installaties van top klasse

Wij laten u niet in de kou staan. Met een cv installatie van ons heeft u de zekerheid dat u jarenlang plezier zult hebben van een foutloos functionerend systeem dat ook nog eens energie zuinig is. U kunt bij ons kiezen uit verschillende cv-ketels en typen verwarming zoals vloer en radiator verwarming.

 

Lekkende kraan in Haarlem of omgeving?

Een lekkende kraan kan zorgen voor veel ergernis en zorgt daarnaast voor waterverspilling. Wij snappen dat een lekkende kraan erg vervelend is. U kunt bij ons terecht als u last heeft van een lekkende kraan. Onze loodgieters kunnen een kapotte kraan vaak vrij eenvoudig voor u repareren, zodat een vervelende waterschade voorkomen wordt. Wij helpen u graag met verhelpen van een lekkende kraan in Haarlem en omgeving.

Kapotte kraan repareren in woningen

Wanneer een kraan lekt, kunnen er twee dingen aan de hand zijn. Ten eerste kan het leertje van de kraan versleten zijn. Deze moet dan worden vervangen. Ten tweede kan de dichtingsring kapot zijn. Dit is het geval als er sporen van kopergroen te zien zijn op de kop van de kraan. Het water sijpelt door de dichtingen en daardoor lekt de kraan. Wanneer dit het probleem is, is de dichtingsring toe aan vervanging. Men kan in een dergelijk geval een nieuwe dichtingsring in de kraankop zetten of een gehele nieuwe kraankop monteren op de kraan. Deze klus kan een loodgieter voor u klaren. Deze ziet vaak snel wat het probleem is en kan het dan professioneel voor u oplossen.

Zorg voor het ontkalken van uw kraan

Een lekkende kraan kan voorkomen worden door kranen en elementen regelmatig te ontkalken. Dit gaat het eenvoudigst met azijn en water. Mocht u toch last krijgen van een kapotte kraan, ondanks het regelmatig ontkalken, kunt u bij ons terecht. Voor onze ervaren loodgieters is het repareren van een kapotte kraan meestal een eenvoudige klus.

 

Bel ons wanneer u lekkage heeft

Heeft u lekkage in uw woning? Bel ons dan 023 2050323.
U kunt ons dag en nacht bereiken en wij zorgen ervoor dat wij zo snel mogelijk bij u aan de deur staan.

lekkage Haarlem

 

Waarom kiest u voor ons? 

  • 100% tevredenheid
  • 24/7 service
  • Gekwalificeerd personeel
  • Spoed

Bel nu de loodgieter in Haarlem

Call Now Button