Veelgestelde vragen

De hulp nodig van een vakkundige loodgieter in Haarlem? Loodgieter de NVS helpt u graag!

Kan ik mijn lekkage zelf oplossen?

Hoewel het mogelijk is om zelf lekkages op te lossen is dat vaak geen goed idee. Het is vaak niet eenvoudig de lekkage op te sporen en het daarnaast te repareren, zeker wanneer dit een lekkage in een muur betreft. Door het inhuren van een loodgieter kunnen kosten bespaard worden. Wij hebben jaren ervaring met het oplossen van dergelijke lekken en zijn vakkundig op dit gebied.

Kan ik mijn verstopping zelf oplossen

Kleine verstoppingen zijn zelf te verhelpen door middel van ontstoppingsmiddelen van de supermarkt. Deze zijn echter niet milieuvriendelijk en bieden niet altijd resultaat. Wanneer dit het geval is kunt u ons inschakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van verstoppingen.

Wat is het verschil tussen een loodgieter en installatiebedrijf?

Ja, er is een degelijk verschil tussen beide partijen. Vaak zijn loodgieters gespecialiseerd in het verhelpen van lekkages op daken en bij leidingswerken, hierbij zijn installatiebedrijven dit vaak niet. Ook zijn loodgieters gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Een installatiebedrijf is vaak gespecialiseerd op een bepaald vakgebied, zoals het installeren van cv ketels.

Hoe kunt u ons bereiken?

Wij zijn te bereiken via het volgende telefoonnummer 023-2050323.

Waarom kiest u voor ons? 

  • 100% tevredenheid
  • 24/7 service
  • Gekwalificeerd personeel
  • Spoed

Bel nu de loodgieter in Haarlem

Call Now Button