Cv-ketel onderhoud in Haarlem

Vakkundig uw cv-ketel laten onderhouden in Haarlem? Loodgieter de NVS helpt u graag!

Uw cv zorgt voor wooncomfort. Het cv-ketel onderhoud speelt een belangrijke rol. Ook in het geval van een combiketel is onderhoud noodzakelijk. Zeker omdat u ook graag lekker met warm water wilt douchen. Regelmatig onderhoud van de cv-ketel is nodig, omdat dit zorgt voor een langere levensduur van de cv-ketel. Bel ons gerust als u meer wilt weten. Wij als ervaren loodgieters verzorgen het cv-ketel onderhoud in Haarlem en omgeving.

Cv-ketel onderhoud in Haarlem zorgt voor een veilige werking

Uw cv-ketel verbrandt een grote hoeveelheid gas, dus een periodieke inspectie is nodig. De cv-ketel wordt dan gecontroleerd op een veilige en goede werking. Maar tevens wordt de ketel zo optimaal mogelijk afgesteld, zodat deze zuinig is. De cv-ketel wordt gereinigd en zonodig opnieuw afgesteld. Ook worden appendages gecontroleerd op gasdichtheid. Verder wordt de luchttoevoer visueel geïnspecteerd. Evenals de aansluiting op het rookgasafvoerkanaal. Jaarlijks onderhoud kan een besparing van 5% van de energiekosten opleveren. Ook heeft u zo minder kans op storing aan de verwarmingsketel. Regelmatig onderhoud houdt uw ketel in een goede conditie.

Wilt u meer informatie over cv-ketel onderhoud in Haarlem?

Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is 023-2050323. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en 7 dagen per week. Onze cv-ketel monteur is vakkundig en professioneel. Heeft u een storing? De cv-ketel monteur komt meteen naar u toe, zodat u weer snel een warm huis heeft. Onze cv-ketel monteur heeft alle materialen bij zich en kan daardoor de problemen meteen verhelpen.

De cv-ketel is een van de belangrijkste elementen binnen woningen. Niet alleen maakt de cv-ketel het mogelijk om uw woning te verwarmen. Ook is de cv-ketel tegenwoordig gecombineerd met een boiler. Dit maakt dat combiketel ook zorg draagt voor de warmwatervoorziening in huis. Reden genoeg om de cv-ketel regelmatig te laten onderhouden. Mocht u niet doen, dan kunt u met een cv-ketel storing in Haarlem te maken krijgen. Onze loodgieters staan voor u klaar om deze cv-ketel storing voor u op te lossen! Zo zit u nooit lang zonder een werkende cv-ketel in huis.

cv ketel onderhoud loodgieter Haarlem

Inschakelen van een verwarmingsmonteur in Haarlem

Wanneer u op zoek bent naar een verwarmingsmonteur in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met het onder andere de volgende diensten

  • Uitzoeken nieuwe cv-ketel
  • Vv-ketel installeren
  • Verwarmingsleidingen installeren
  • Installeren van een nieuwe radiator

Onze monteurs hebben veel kennis van de centrale verwarming en alle bijbehorende onderdelen. Daarom kunnen wij u verzekeren van een goede installatie. Hierdoor hoeft u niet in de kou te zitten. Neem contact op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen!

Ontstaan van een cv-ketel storing in huis

Een cv-ketel storing kan door verschillende oorzaken ontstaan zijn. Naarmate de cv-ketel ouder wordt, kunnen de onderdelen van de cv-ketel versleten raken. Een versleten onderdeel zal de werking van de cv-ketel belemmeren, waardoor deze uiteindelijk uitvalt. Ook kunnen er grote stofhopen in de cv-ketel zijn ontstaan, die tussen de onderdelen van de cv-ketel zijn komen te zitten. Door de versleten onderdelen te vervangen en de cv-ketel te reinigen, kan de cv-ketelstoring vaak verholpen worden.

Tip: bekijk altijd eerst of u de cv-ketelstoring zelf kunt verhelpen! Soms is het voldoende om de cv-ketel te resetten. In de handleiding van uw apparaat vindt u hoe het resetten van de ketel werkt.

Met spoed een cv-ketel storing in Haarlem verhelpen

Om te voorkomen dat u een lange tijd zonder werkende cv-ketel zit, kunt u onze loodgieter inschakelen. De loodgieter staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om hulp te bieden. Zo kunt u ook op de late avond en zelfs in het weekend op onze hulp rekenen bij het verhelpen van uw cv-ketel storing in Haarlem. Wij sporen de bron van de storing voor u op en zorgen direct voor een passende oplossing. U doet er verstandig aan om de cv-ketel regelmatig preventief te laten onderhouden.

cv ketel storing

Waarom kiest u voor ons? 

  • 100% tevredenheid
  • 24/7 service
  • Gekwalificeerd personeel
  • Spoed

Bel nu de loodgieter in Haarlem

Call Now Button